Ανακοινώσεις

Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης

Toyota Logistic Design Competition 2017

Παρακαλώ βρείτε συνημμένες τις πληροφορίες για τον διαγωνισμό Toyota Logistic Design Competition 2018, καθώς και τους ηλεκτρονικούς συνδέσμους για το site μας με την προκήρυξη του διαγωνισμού και το official site του διαγωνισμού.
Όλοι οι ευρωπαίοι φοιτητές σχεδιασμού και οι πρόσφατοι (2017) πτυχιούχοι σχεδιασμού καλούνται να συμμετάσχουν, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν χρηματικό έπαθλο (με €5,000 ως πρώτο βραβείο και Βραβείο Πρώτου Συμμετέχοντα, μεταξύ άλλων) και παρουσιάζουν τα νικηφόρα σχέδια τους στην έκθεση CeMAT 2018 στο Ανόβερο της Γερμανίας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μέσω της σελίδας διαγωνισμού Toyota Logistic Design Competition. Ο διαγωνισμός θα κλείσει για υποβολές στις 22 Οκτωβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες:

toyota-forklifts.gr/why-toyota/about-us/news-and-editorials/toyota-logistic-design-competition-2018/

και

http://tldc.toyota-forklifts.eu/

Επίσης, στα παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε τις συνεντεύξεις δύο (2) νικητών του διαγωνισμού, οι οποίοι εργάζονται σήμερα στα κεντρικά γραφεία Design Center της Toyota Material Handling Europe.

 
Πατήστε την εικόνα για να δείτε το βίντεο για τον Viljami Räisänen, φιναλίστ του TLDC 2016, ο οποία εργάζεται στα κεντρικά γραφεία Design Center της Toyota Material Handling Europe.

https://www.youtube.com/watch?v=khPwCrr3XZs

 
Πατήστε την εικόνα για να δείτε το βίντεο για την Elisa Mattaänen, νικήτρια του TLDC 2014, η οποία εργάζεται στα κεντρικά γραφεία Design Center της Toyota Material Handling Europe.

https://www.youtube.com/watch?v=qYSJThqhtJs

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2016