Ανακοινώσεις Προπτυχιακών Σπουδών

Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης

MAΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΙ, IV

MAΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΙΙ, IV

Διεξαγωγή του μαθήματος - εαρινό εξάμηνο 2018-9

Κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-19 τα μαθήματα ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΙΙ και  IV λόγω εκπαιδευτικής άδειας του αν. καθηγητή κ. Μουτσόπουλου θα διδαχθούν από ομάδα διδασκόντων με υπεύθυνη την κ. Αμαλία Κωτσάκη, αναπληρώτρια καθηγήτρια.

Ώρες διδασκαλίας και αίθουσες

Τα μαθήματα θα διδάσκονται τις ώρες και στις αίθουσες έτσ όπως  αναφέρονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα. Σε κάποιες όμως περιπτώσεις λόγω των αναπληρώσεων θα υπάρξουν αλλαγές για τις οποίες οι φοιτητές θα ενημερώνονται μέσω ανακοινώσεων στις οποίες θα πρέπει να δίνουν αρκετή προσοχή.

Εργασία 

Για τα μαθήματα ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΙΙ και  IV ​σε αυτό το εξάμηνο δεν προβλεπεται εκπόνηση εργασίας.

 Εξετάσεις

- Οι εξετάσεις στο τέλος του εξαμήνου είναι γραπτές.

- η εξεταστέα ύλη θα προκύψει από τις διαλέξεις των συναδέλφων που αναπληρώνουν τον κ. Μουτσόπουλο και από τα προτεινόμενα συγγράμματα - θα γίνει εκτενέστερη αναφορά κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

- τυχόν συμπληρωματική ύλη από εργαστηριακά μαθήματα κλπ τα οποία επιμελείται η κ. Κουρουτάκη, ΕΔΙΠ, δεν περιλαμβάνεται στην εξεταστέα.

- τα θέματα των εξετάσεων  θα δοθούν από εμένα σε συνεννόηση με τον κ. Μουτσόπουλο

- η βαθμολόγηση θα γίνει από εμένα και θα φέρω την ευθύνη της.

Καλη μας συνέχεια!

Αμαλία Κωτσάκη

αναπληρώτρια καθηγήτρια