Ανακοινώσεις

Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης

Βράβευση διπλωματικών εργασιών από την Ε.Α.Ε. - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η Ελληνική Αρχιτεκτονική Εταιρία  μετά την πρόσφατη ημερίδα για τα 70 χρόνια της αποφάσισε στο τελευταίο Δ.Σ. να ανανεώσει παλιά πρωτοβουλία της που είχε αδρανήσει , σχετική με την ετήσια βράβευση επίλεκτων διπλωματικών εργασιών των Αρχιτεκτονικών Σχολών.
 
Πρός τον σκοπό αυτό, όποια ομάδα φοιτητών εμπίπτει στις παραπάνω προδιαγραφές και  ενδιαφέρεται, καλείται να υποβάλει στην Επιτροπή Προβολής και Δημοσίων Σχέσεων στο email Diplomas_eae@arch.tuc.gr μέχρι τις 30/6/2018 πινακίδα Α1 (μέχρι 20MB) όπου παρουσιάζεται συνοπτικά η διπλωματική της εργασία. Θα επιλεγούν τρεις διπλωματικές εργασίες που θα εκπροσωπήσουν τη Σχολή για το έτος 2016-17.  Απο τις εν δυνάμει 21 διπλωματικές όλων των αρχιτεκτονικών Σχολών η ΕΑΕ θα προχωρήσει στην επιλογή και βράβευση τριών που θα επιλεγούν βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων και με την ανάλογη τεκμηρίωση από επιτροπή μελών της.
 
Το σύνολο των διπλωματικών θα εκτεθεί σε σχετική εκδήλωση και για ανάλογο διάστημα ,ενώ οι βραβευμένοι θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους στην τελευταία εκδήλωση του φετινού κύκλου διαλέξεων της Εταιρείας.